Arındırıcı Maske

 Bu maske arındırıcı maske olup özellikle karma ve yağlı ciltler için daha uygundur. Aynı zamanda düzenli kullanımda sivilcelerime iyi geldiğini gözlemledim. Cildinizi arındırarak daha berrak bir görünüm sağlayan maske beyaz kil, çay ağacı yağı ve maden suyuyla yapılmaktadır. Beyaz kil ve çay ağacı yağını aktarlardan satın ala bilirsiniz. Ben bu maskeyi haftada bir özellikle banyodan sonra hazır yüzümdeki gözenekler açılmışken yapıyorum.

2 tatlı kaşığı beyaz kil
1 tatlı kaşığı maden suyu
10-15 damla arası çay ağacı yağı

Çay ağacı yağını cildinizin durumuna göre artırıp azalta bilirsiniz . Örneğin sivilcelerinizin çıktığı veya cildinizin çok yağlandığı  bir dönem de artıra bilir aynı şekilde kuruduğu dönemlerde azalta bilirsiniz. Bildiğiniz üzere çay ağacı yağı antibakteriyel olup sivilceler üzerinde güzel etkileri bulunmaktadır. İsterseniz maskenizi ılık suyla yıkayıp cildinizi kuruladıktan sonra pamuğun üzerine çay ağacı yağını damlatıp sivilcelerinizin üzerine tampon hareketlerle uygulaya bilirsiniz . Güzellikle kalın ☺🙂

Yorumlar

  1. Bu maske siyah noktalarada iyi geliyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Ancak düzenli kullanımda siyah noktalarda gözle görülür bir etkisi var

    YanıtlaSil
  3. Gözle görülür bi etki için ne önerirsin ?

    YanıtlaSil
  4. Siyah nokta bantları var. Bimde ,watsons veya gratislerde satılıyor onları öneririm. Özellikle banyodan sonra gözeneklerin açıkken yaparsan daha çok faydasını göre bilirsin.

    YanıtlaSil
  5. Tamam teşekkürler ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar